Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí maso na zelenině
Šlehačkový mramorový beránek
Nejjednodušší panenka
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Ragú z divočáka na švestkách
Banánovo-čokoládový hřbet
Jednoduchá kávová roláda
Špenátový salát s mozzarellou
Sirup ze smrkových výhonků
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek