Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maso tří barev
Burgundská hovězí pečeně
Tvarohový makovec
Cuketové hody
Chutnější obalované řízky nebo…
Pečené kuřecí s chřestem
Kokosový dort - výborný a snadný
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Citronovo-hruškový koláč
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek