Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kávěnky
Bábovka s tvarohovou náplní
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Vepřové v alobalu
Dijonský koláč slaný - z listového…
Krtkův dort II.
Quiche s tuňákem a cibulí
Zeleninové pohankové "rizoto"
Jednoduché smetanové žampiony na špeku
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami