Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrová pomazánka s česnekem II.
Francouzská bramboračka
Česneková krkovička naložená v mléce
Pomazánka z uzeného masa
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Čína s vepřovým
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Květák s mletým masem po boloňsku
Mrkvovo-banánové smoothie
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě