Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapustové závitky
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Bomba na letní vedra
Brynzová pomazánka III.
Křenová pomazánka z červené řepy
Závin z listového těsta se zelím a…
Hřibová čalamáda tety Liduš
Kokosová bábovka s kefírem
Dietní těstovinový salát s tuňákem a…
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky