Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oravská kulaša
Špagety zapečené se zeleninou
Napoleon řezy II.
Broskvový koláč z listového těsta
Rybí pomazánka od Moni
Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Vepřová kýta se sušenými rajčaty
Rychlá vajíčková pomazánka s…
Česnekové řízky v těstíčku
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem