Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí pomazánka z tuňáka
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Kapr pro paní Jarčuškovou
Krůtí prso jedna báseň
Škvarkové tyčinky
Masový vývar s petrželovými noky
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Americké "Sloppy Joes"
Debrecínská polévka se zeleninou
Cibulačka s toasty
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi