Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
Pizza na plech
Košíčky i pro začátečníky
Zapečené kuřecí závitky II.
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Zapečené brambory 2
Lehká tvarohová bublanina
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
Houskový knedlík z domácí pekárny
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek