Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové palačinky s čokoládou
Zelňačka tety Vandy
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Pečený králík se žampiony
Dvoubarevný roládový dort se…
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Citronový nebo pomerančový krém -…
Domácí bylinková lučina
Pečená řepa s česnekem a fetou
Trhané vepřové
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…