Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jednoduchý jahodový koláč
Rychlá pikantní pomazánka na…
Thajská polévka
Bylinkový chléb (DUKAN)
Pomazánka z "vepřovky"
Americké Brownies (vynikající)
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Rychlé langoše plněné sýrem
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem