Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodové knedlíky-nejrychlejší
Myslivecká směs
Panna Cotta s pomeranči
Banánová espuma v čokoládové…
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Patizonová (kedlubnová) minutka
Jednoduché karamelové řezy
Kuřecí prsíčka se žampiony
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou