Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Roláda z vepřového masa
Tvarohové šátečky
Koprovka podle Barunky
Berlínské řezy II.
Jahelník mrkvový
Papriky s rajčaty - sterilované
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše