Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušená mrkev Dudin
Karamelové řezy s mandlemi
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Míchaná vejce s droždím
Kuře s rýží na kari
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Meruňkový koláč z cukety
Výborné domácí Koka sušenky
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi