Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mleté maso se špenátem
Závitky v rýžovém papíru
Rizoto z mletého masa
Nutelové řezy s vůní skořice
Grahamové rohlíky
Lasagne á la kamarádka Terka
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Nakládaný králík se zakysanou…
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem