Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koprovka podle Barunky
Pikantní nakládaný hermelín II.
Arašídové máslo
Krůtí nudlová polévka
Double švestkový koláč
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
Banoffee irský koláč
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Penne se špenátem
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek