Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gnocchi
Jemná perníková buchta
Andělská očka
Číňan na houbách
Široké nudle se slaninou a zelím
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Krémová kapustovo-sýrová polévka
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Vanilkové mini bábovky
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek