Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Papriková pomazánka II.
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Superrychlý gyros
Pečené plněné papriky III.
Francouzská bageta
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Kapustová polévka s klobásou
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek