Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušený špenát
Losos v alobalu
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Bábovka ze zbylých bílků
Kuřecí oběd
Vepřové maso v alobalu
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Tvarohový koláč s borůvkami
Vláčný makovník / makovec
Dýňová panenka Wellington s…
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kulajda
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami