Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní žebírka na grilu
Koprová omáčka expres
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Pečenáče z kapra
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Jednoduchá polévka z červené čočky…
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …
Tiramisu s jahodami a čokoládou
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.