Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka ze zeleného hrášku
Sýrová pomazánka s česnekem II.
Jablečný koláč s ořechy
Zeleninová pánev
Americký hamburger z vyzrálého…
Slaný dort II.
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Bramborové noky s dušeným špenátem
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek