Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na houbách
Pikantní telecí řízek
Ovocný koláč se želatinou II.
Teplý ovocný koláč - rohlíkový
Nakládané maso
Květáková polévka s kořenovou…
Třešňové lívanečky II.
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Špekové knedlíky s máslem
Zapečené tortilly s brokolicí a…
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek