Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové řezy trojbarevné
Pórková polévka III.
Brokolicový nákyp se smetanovo…
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Kuře po kreolsku
Boršč III.
Perník s jablky 2
Sýrovo-šunkové těstoviny
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou