Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Placky z kysaného zelí
Fajnový mix na topinky a do salátů
Perníková buchta s jablky
Bábovka MARGOT
Vepřový králík pečený na bylinkách
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Zdravý ovesný dortík
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami