Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italské kuře
Katův šleh (drůbeží)
Vepřová pečeně Robert
Levné a chutné cibulové brambory
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Bochánky z odpalovaného těsta
Mrkvová bezlepková buchta
Boloňské tousty
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek