Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chobotnice po athénsku
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Srbská směs (nejen) na topinky
Čokoládový korpus
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Bramborovo cuketová polévka -…
"Tataráček" z Romadůru
Čokoládové cupcakes
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…
Zapečený chléb se špenátem a sýrem
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Banánové lívance s kokosem a jablky
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…