Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Flamendří česnečka
Roštěnky se smetanovou omáčkou
Bílkový MARGOT hřbet
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Anglická pečeně (Carvery)
Zapečené kuřecí s rajčaty
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Pesto Rosso
Italské Tiramisu (Florencie)
Chili con carne
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka