Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šlehačková sekaná
Bramborový salát s okurkou
Kuře na cibuli v římském hrnci
Dvojbarevný jablečný koláč
Žampionový salát pro mlsné
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Listové šátečky (závin) se špenátem
Houskové uzenářské knedlíky
Gratinovaná brokolice
Tarte tatin s řepou a cibulí
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky