Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicová polévka se žampiony
Sádlovky - recept po babičce
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Rybí pomazánka od babičky
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Plněná kuřecí prsa s broskví a…
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)
Bylinková krkovička na černém pivu
Pečená zelenina s glazovaným bůčkem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi