Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové maso na paprice
Drážďanský špaldový chleba
Polévané piškotové muffinky
Domácí snickers
Pečené sladké brambory s řepou
Zelná polévka IV.
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
Drůbeží výpečky
Kýta v žampionové omáčce
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek