Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Litý koláč s tvarohem
Rybí polévka II.
Kozí brada - novoroční zelňačka
Cibulová marmeláda
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
"Sloppy Joes" - zapečený sendvič
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Nadýchaný piškotový dort
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek