Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Malinový koktejl
Krůtí ragú s brokolicí
Tvarohové kobližky
Dvojbarevný jablečný koláč
K - Nadívaná kuřecí stehna
Mrkvová polévka I.
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Ostrá barbecue marináda BBQ
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek