Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí paštika
Vynikající zmrzlinový pohár
Balkánský salát
Nivová omáčka ke grilovanému masu
Velikonoční oříškový dort
Hustá květáková polévka
Mleté maso se zeleninou II.
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…
Výborné müsli - tyčinky
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek