Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kynuté těsto - základní recept
Třešňové halušky
Papriková pomazánka II.
Jednoduchá svíčková
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Asijské smažené kuličky (šišky)
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Hovězí po burgunsku
Domácí (plněné) rohlíky
Smažené nudle s krůtím masem
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek