Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelný salát s křenem
Mrkvová polévka s bramborem
Pomazánka z makrely
Palačinky plněné špenátem
Zapečená růžičková kapusta podle…
Marinovaná kuřecí prsa II.
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Květáková (brokolicová) rýže
Hroznové smoothie
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies