Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní čalamáda
Nutelové řezy s vůní skořice
Salámová pomazánka III.
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Slané palačinky s rajčatovou náplní
Bábovka s jablky a šlehačkou
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Mléčná žampionová omáčka
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi