Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gnocchi
Listové řezy s rumovou polevou
Utopenci z vajec
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Bramborovo-kapustové placičky
Tvarohový řez
Bramborovo cuketová polévka -…
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Puding s chia semínky a pomerančem
Srbské rizoto
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake