Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mleté maso s kapustou
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Pařížské rohlíčky II.
Hmota Marshmallow - nahradí marcipán
Králík v zelenině s hořčicí
Linecký koláč trochu jinak
Baklava s ořechy
Čoko cupcakes
Zelňačka pro přátele
Gratinované brambory
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem