Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jidášky našich babiček
Italská bábovka II.
Meruňkový koláč s müsli
Kuřecí směs s játry
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Dukátové buchtičky III.
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Kokosová rýže se skořicí
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek