Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italská bábovka II.
Bavorský knedlík
Česnekovo-sýrová omáčka
Bramborové housky
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Zapékané těstoviny s cuketou
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Jednoduchý ovocný koláč
Drůbeží vývar s knedlíčky
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi