Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborová pizza s dvojím sýrem
Šafránová omáčka
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Cuketové sušenky
Nepečený tvarohový dort s ovocem II.
Rybí pomazánka od Moni
Rajčatový salát II.
Grilovaný losos v marinádě
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka