Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka z uzeného masa II.
Kuřecí směs po staročesku
Tvarohová bábovka IV.
Rychlovka z papiňáku
Rajská omáčka, která se musí povést
Kuře na nivě
Kokosová rýže se skořicí
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Francouzský máslový koláč Chinois
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies