Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Trhanec
Tvarohový koláč s citronem
Hlávkové zelí s těstovinami
Mléčná rýže se skořicí
Vepřové řízky po moravsku
Králík v zelenině s hořčicí
Vepřový steak s hranolkami
Kokosová žmolenka (drobenka)
Jednoduchý kávovník ala medovník
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi