Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Papriky plněné hermelínem
Pařížské rohlíčky II.
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Majonéza ze zakysané smetany
Tvarohová pomazánka levně
Slaný řecký koláč
Masová minutka s hráškem
Zapečené kuřecí v bramborákové směsi
Kuře s nádivkou podle Zdeňka…
Marinované kuřecí špízy s mangovým…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger