Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Šunka v listovém těstě
Tvarohový koláč s meruňkami
Čínská sladkokyselá omáčka
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Grilovaná nebo pečená špeková zelenina
Vajíčková pomazánka (DUKAN)
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka