Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marokánky
Zavařená kapie
Těstovinový salát s masem
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Rybízový koláč s kokosem
Kapustové karbanátky II
Špaldové sušenky s čokoládou
Zapečené brambory s brokolicí a…
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Špagety ala carbonara
Polévka z červené čočky
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka