Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové s cibulí na černém pivu
Ořechové řezy s medovou krustou
Jahodový dort s myškami
Mřížkový dýňový koláč
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Pomazánka se sýrem cottage
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Jednoduchá vločková polévka s…
Mexický hrnec s rýží
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky