Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Valentýnský dort
Filé po cikánsku
Šlehačkový mramorový beránek
Houby na kyselo bez zavařování
Kuřecí stehýnka na medu II.
Drobenkový mazanec (bochánek)
Drobenkový koláč s rebarborou
Gurmánská krkovička
Tiramisu z pomazánkového másla
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky