Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šalamounské řezy
Jednoduchá brokolicová polévka
Pomazánka křenová a česneková
Klasické palačinky
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Piškotové řezy s marmeládou a krémem
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Adžika masovo-zeleninové ragú
Celerové hovězí s tymiánem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem