Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Templářský dort tmavý
Špagety s brokolicí
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Salát z okurek
Rychlý nepečený moučník z polenty
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Hrášková polévka se slaninou
Lasagne s hovězím masem
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou