Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jarní pomazánka
Plněné žampióny speciál
Kuře v sýrovém těstíčku
Jarní polévka s krupicovými nočky
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Dýňová bábovka (řez) s kokosem
Šlehačkový dort s banány
Krémové lečo
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger